UiB Blogg            

Eureka!

Forskerlinjeforeningen i Bergen

Fra protokoll til artikkel

5. november, 2018

Skrevet av: Publisert: mandag, november 5th, 2018

Det er mye arbeid fra man begynner på forskerlinjen til man har publisert en artikkel, og det kan av og til virke umulig å skulle komme i mål. Vi i Eureka synes derfor det er ekstra stas når forskerlinjestudenter publiserer artikler – vi vet jo hvor mye arbeid som ligger bak! Det er også veldig spennende å lese om andre studenters forskning med tanke på at alle driver med vidt forskjellige ting.

Taran Grønvik er forskerlinjestudent og publiserte nylig artikkelen «Complications associated with adolescent childbearing in Sub-Saharan Africa: A systematic literature review and meta-analysis». Som tittelen tilsier er dette en systematisk litteraturgjennomgang og metaanalyse om svangerskap før fylte 18 år blant jenter i Afrika sør for Sahara, og hvorvidt det er assosiert med økt helserisiko og komplikasjoner for mor og barn.

Link til artikkelen er vedlagt her:

https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371%2Fjournal.pone.0204327

God lesing!


Kommentarer:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *