UiB Blogg            

Eureka!

Forskerlinjeforeningen i Bergen

Frampeik 2018

20. august, 2018

Skrevet av: Publisert: mandag, august 20th, 2018

19. til 21. oktober er det igjen duket for medisin – og odontologistudentenes egne forskningskonferanse – Frampeik! Av de fire studentbyene Tromsø, Trondheim, Oslo og Bergen er det i år Trondheim som har gleden av å være arrangør. Frampeik beskrives som en lavterskel konferanse hvor forskerlinjestudenter fra hele landet kan møtes for både sosiale og faglige arrangementer. Studentene får mulighet til å presenterer prosjektene sine, og det vil også være foredrag holdt av anerkjente forskere som blant annet May-Britt Moser.

Hold av helgen – dette blir gøy!

 

Link til arrangementet på Facebook:

https://www.facebook.com/events/426468301135092/?__mref=mb

 

 


Kommentarer:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *