UiB Blogg            

Eureka!

Forskerlinjeforeningen i Bergen

Sponsorer


Arbeidet vårt støttes av en del sponsorer, og vi takker de hjertelig for all hjelp og støtte vi får. Uten de hadde vi ikke kunne arrangert alt vårt herlige arbeid.

latange

Lategne er et arkitektkontor som er lokalisert i Mandal. Med deres fire ansatte og moderne arkitekttjenester utfører Lategne arkitekttjenester innen de fleste typer bygg. De fokuserer på funksjonelle og kostnadseffektive bygg, tilpasset omgivelsene  og gjerne inspirert av moderne arkitektur. Firmaet deltar i søknadsprosesser, befaring og andre boligrelaterte oppgaver, dersom det er av interesse.
Les mer om LaTegne her.

 

grandterminus

Grand Terminus er et klassisk og samtidig et moderne hotell,. Nye eiere har pustet nytt liv inn i det som var byens mest luksuriøse og fornemme hotell da det åpnet i 1928. I dag fremstår Grand Terminus vakrere enn noensinne.

Hotellet er et sted der byens befolkning i generasjoner har markert livets store og små begivenheter, og har lenge vært førstevalget for arrangementer arranger av leger, tannleger og studenter på det medisinske-odontologiske fakultet.

Du kan lese mer om Hotel Terminus her.